Handelsbetingelser

Dette vilkår gælder, når du giver et bidrag, bliver medlem eller køber bøger via shoppen. Vilkåret gælder ved personlig, telefonisk eller elektronisk henvendelse til os.

 

§1. Betaling

Dansk Islamisk Trossamfund modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Bankoverførsel, MobilePay og MobilePay Subscriptions for medlemskab.

§1.1 Medlemskab
Betaling for medlemskab sker gennem MobilePay Subscriptions, som trækker den valgte beløb hver måned.

§1.2 Salg af bøger
Alle opgivne priser er inkl. moms. Der kan derudover forekomme betalingskortgebyrer eller transportomkostninger, som i givet fald vil blive udregnet umiddelbart inden du vælger at gennemføre sit køb.

§1.3 Donationer
Betaling for enkeltstående bidrag/donation sker den dag, du foretager betalingen på vores hjemmeside ditsamfund.dk. Du kan bidrage med et frivilligt beløb eller et fast beløb.

§2. Levering

Vi tilbyder kun afhentning af bøger på webshoppens adresse som er Bibliotekvej 68, 2650 Hvidovre (direkte indgang til boghandleren fra parkeringen). Bøgerne kan afhentes mellem 2-6 hverdage efter behandling af ordren.

 

§3. Ophør/Opsigelse

Hvis en fast bidragsyder eller medlem ønsker ønsker at stoppe sin aftale med Dansk Islamisk Trossamfund, kan dette ske ved at kontakte os på e-mail eller telefon. Ophørs ønsket skal senest tilkendegives én måned før, opsigelsen træder i kraft.

 

§4. Privatlivspolitik

Når du indgår en aftale med Dansk Islamisk Trossamfund om en enkeltstående bidrag eller fast bidrag indgiver du en række oplysninger for, at vi kan gennemføre tjenesten. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende regler, som du kan læse i vores privatlivspolitik.

 

§5. Fortrydelsesret

§5.1 Medlemskab og donationer
Der gives ingen fortrydelsesret på donationer, som gives led i en enkeltstående bidrag eller fast bidrag som bl.a. medlemskab, undtagen hvis bidragsyder via sin engangsbetaling har tastet forkert.

§5.2 Salg af bøger
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle fysiske varer fra den dag, du har afhentet varerne. Varerne skal være være hel, ubrugt og ubeskadiget. I modsat fald kan vi afvise at tage dem retur.

Ønsker du at returnere hele eller dele af en ordre, skal du kontakte os telefonisk eller på e-mail for at lave en aftale herom. Varerne skal returneres inden den fristen. Varerne kan returneres på adressen:

Dansk Islamisk Trossamfund
Bibliotekvej 68,
2650 Hvidovre

 

§6. Reklamation

– hvis der er noget galt med varen

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid.

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

 

§7. Klager

Klager over fejl eller problemer ved medlemskab og donationer kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

Dansk Islamisk Trossamfund
Bibliotekvej 68, 1.
2650 Hvidovre

Tlf. +45 41 33 33 04
E-mail: info@dditsamfund.dk

CVR-nr.: 31658802

 

Sidst opdateret d. 23.10.2022