Bliv en del af fællesskabet

Som frivillig i Dansk Islamisk Trossamfund bliver du på mange måder en del af et fællesskab. Et fællesskab som hverdag arbejder for, at muslimer engagere sig i uddannelse, samfund, arbejdsmarkedet og ikke mindst opnår bedre sociale forhold. Du bliver ligeledes forbillede for både børn, unge og voksne, der har brug for hjælp og støtte.

Vi har en bred vifte af arbejdsopgaver, som man kan blive en del af. Nogle områder som du eksempelvis kan blive en del af er;

1) Undervisning indenfor Islam
2) Ungdomsorganisation
3) Markedsføring & kommunikation
4) IT (informationsteknologi)
5) Administration

Samt mange andre spændende opgaver i foreningen og/eller andre områder som interesserer dig. Vigtigst af alt er, du vil gøre en forskel – som over 100 andre frivillige hverdag gør.

Hvad får du ud af at være frivillig?
Som frivillig får du først og fremmest udviklet dine egne kompetencer og bliver derfor også en del af et stærkt fællesskab som støtter dig i din hverdag. Vi er en forening, med menigheder i 8 forskellige byer og over 7.000 medlemmer.

Vi hjælper ligeledes også unge med, at engagere sig i uddannelse og arbejdsmarkedet.

Skriv gerne en mail til os på info@ditsamfund.dk eller kontakt os direkte på de sociale medier – facebook eller instagram. Det er ligeledes muligt, at udfylde nedenstående formular – hvis du allerede kunne tænke dig, at være frivillig. Vi glæder os til, at se dig som en del af fællesskabet 👇

    Læs vores Privatlivspolitik.